Dimana-mana
Di kampung di kota
Tos kakoncara
Ku nikmat rasana

Sampeu asalna
Teu direka-reka
Naon namina
Duh matak kabita

Peuyeum Bandung kamashur
Pangaosna teu luhur
Ku sadaya kagaleuh
Sepuh jeung murangkalih

Mangga cobian
Bilih panasaran
Peuyeum ti Bandung
Henteu sambarangan

Incoming search terms:

  • not angka lagu peuyeum bandung
  • not lagu peuyeum bandung
  • not angka peuyeum bandung
  • chord peuyeum bandung
  • chord lagu peuyeum bandung
  • chord gitar lagu peuyeum bandung

Comments are closed.

^